Contact

Folosește această pagină de contact pentru a lua legătura cu noi. Completează formularul de mai jos pentru a ne trimite mesajul tău.

Adresa de email pe care o poți folosi pentru a ne trimite un mesaj este contact@refashion.ro.

  Salvează-mi datele în acest browser pentru data viitoare când o să folosesc acest formular. Sunt de acord ca datele completate de mine în acest formular să fie stocate pe serverul acestui sit și să fie trimise către adresele de email de mai sus.

Publicitate

Îți poți promova afacerea, situl sau produsul prin intermediul ReFashion. Prețurile pentru ofertele publicitare sunt negociabile și variază în funcție de metoda de promovare solicitată. Folosește formularul de contact sau adresele de email de mai sus pentru a afla detalii suplimentare.

Comunicate de presă, ponturi sau guest post

Poți trimite oricând un comunicat de presă, dacă consideri că subiectul tratat se încadrează cu ușurință în temele tratate de site. Publicarea comunicatului depinde de editori.

Nu este garantată publicarea unui articol sau folosirea textului pus la dispoziție dar acesta va fi evaluat în mod corect iar dacă va fi considerat util, va fi publicat în cel mai scurt timp posibil. Poți folosi adresele de mai sus și pentru comunicate de presă sau pentru guest post.