Noua gamă Wella Professionals INVIGO este disponibilă pe Esteto.ro

Wella Professionals INVIGO

Wella Professionals ne-a obișnuit cu produse de calitate, adaptate nevoilor oricărei femei. Ne surprinde plăcut și de această dată, lansând nouă gamă INVIGO, pe care ne-am grăbit să ți-o punem la dispoziție pe Esteto.ro.

Soluții profesionale pentru îngrijirea părului

Părul vopsit, uscat, deteriorat, lipsit de volum și vitalitate sunt probleme des întâlnite la femeile care își doresc să arate impecabil în orice moment al zilei, supunându-și frecvent podoaba capilară proceselor chimice, cum ar fi îndreptarea, colorarea, decolorarea părului sau alte acțiuni pe bază de substanțe chimice, care deteriorează grav structura firului de păr.

Indiferent de problemele cu care te confrunți, noua gamă Wella Professionals INVIGO a fost creată pentru a le rezolva pe toate. Ca să-ți fie mai ușor să gasești produsele care ți se potrivesc, gama INVIGO a fost împarțită in 6 categorii: Wella Invigo Color Brilliance, Wella Invigo Blonde Refill, Wella Invigo Color Refill, Wella Invigo Nutri Enrich, Wella Invigo Volume Boost și Wella Invigo Balance.

Dacă vorbim despre un păr vopsit, poți opta pentru șampoanele, balsamurile, măștile și tratamentele din categoria Wella Invigo Color Brilliance, care-ți vor proteja culoarea părului până la 7 săptămâni, pastrându-i intensitatea pentru mai mult timp datorită tehnologiei inovatoare pe bază de vitamine și antioxidanți.

O gamă completă de produse pentru multiple utilizări

Produsele din categoria Wella Invigo Blonde Refill sunt destinate părului vopsit blond, pe care îl infuzează cu pigmenți ce neutralizează efectul de îngălbenire și mștuire a culorii. O soluție în cazul părului vopsit în nuanțe închise îți oferă Wella Invigo Color Refill.

Părul uscat și deteriorat poate fi tratat cu produse din categoria Wella Invigo Nutri Enrich, îmbogățite cu un complex de ingrediente nutritive și reparatoare ce hrănesc și hidratează fibra capilară în profunzime și ajută la restructurarea acesteia.

Wella Invigo Volume Boost conține polimeri speciali ce învăluie fibra capilară precum și extract de bumbac, care te ajută să obții o coafură voluminoasa în timpul uscării cu foehnul. Iar pentru scalpul sensibil sunt recomandate produsele Wella Invigo Balance.

Totodată, pe Esteto.ro găsești o gamă variată de produse cosmetice profesionale pentru îngrijirea părului, hair styling, vopsea de par, etc.

Acum, când ai aflat mai multe informații despre noua gamă Wella Professionals INVIGO, nu îți rămâne decât să intri pe Esteto.ro și să comanzi produsele cosmetice dorite, la cele mai bune prețuri.

Altele asemănătoare:

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *