Vivre sărbătorește International Black Friday și în România cu reduceri de până la 90%

International Black Friday la Vivre

Vivre, cel mai mare retailer online de home&deco din Europa Centrală și de Est, se aliniază evenimentului global de Black Friday printr-o campanie desfășurată simultan în toate cele nouă țări în care este prezent: România, Bulgaria, Ungaria, Slovacia, Slovenia, Cehia, Croația, Polonia și Grecia. Campania va începe în seara zilei de joi, 22 noiembrie, și se va încheia duminică, 25 noiembrie.

Cea mai mare campanie de reduceri organizată de Vivre

Această ediție de Black Friday reprezintă cea mai mare campanie de reduceri organizată de retailer.

Timp de trei zile, utilizatori din toate cele nouă țări vor putea alege din peste 40.000 de modele, aduse din toate colțurile lumii de peste 1.000 de furnizori. Toate categoriile disponibile pe site – Mobilier & Canapele, Textile, Covoare, Bucătărie & dining, Decorațiuni, Lumini, Baie, Lifestyle & Kids – vor înregistra reduceri de până la 90%.

”În urmă cu o saptămână, anunțam lansarea campaniei în Romania.

Astăzi, sărbătorim International Black Friday alături de celelalte 8 țări în care suntem prezenți. Deoarece am primit multe solicitări din partea clienților care nu au avut ocazia să-și achiziționeze produsele reduse disponibile cu ocazia evenimentului de săptămâna trecută, am luat decizia de a aplica și în România prețurile promoționale din celelalte țări”

— a declarat Iulian Vegheș, VP of Marketing Vivre.

Campania a fost precedată de un eveniment local, organizat în urmă cu o săptămână exclusiv în România, înregistrând vânzări în valoare totală de 3,5 milioane de euro, în creștere cu 150% față de anul trecut.

Vizitează acum vivre.ro pentru oferta completă de Black Friday!

baie   black friday   bucatarie   mobilier   textile   vivre

Altele asemănătoare:

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *